Popis
Tato zrna kávovníku Coffea Canephora / Robusta jsou zpracována s velkou péčí a pozorností a tak mohou být označena kvalitou FINE, nabízí tak možnost ochutnat tuto odrůdu kávovníku ve velmi vysoké kvalitě.
89,00 Kč – 692,00 Kč
• Náznak plnosti, intenzivní bez známky kyselosti
• Tóny hořkého kakaa s velmi jemným dozvukem bílého pepře
Vhodné na přípravu espressa, přípravy v moka konvičce nebo třeba tradiční turecké kávy v džezvě.
Země: Indonesie – Jáva
Region: Bandungan
Nadm. výška: 800 – 1.100 m n. m.
Druh: Coffea robusta
Zpracování: Metoda suchá
Tato zrna kávovníku Coffea Canephora / Robusta jsou zpracována s velkou péčí a pozorností a tak mohou být označena kvalitou FINE, nabízí tak možnost ochutnat tuto odrůdu kávovníku ve velmi vysoké kvalitě.
Způsob mletí | celá zrna – bez mletí, velmi jemné ( džezva …), střední ( V60, aeropress, moka konvička …), jemné ( espresso, turek …), hrubé ( chemex …), velmi hrubé ( frenchpress, cold brew …) |
---|---|
Množství | 100g, 200g, 300g, 400g, 500g, 1000g |